چهارشنبه 1 آذر 1396 - 03 ربيع الأول 1439
تاریخ : چهارشنبه 28 مهر 1395     |     کد : 11

آدرس صحیح و قابل قبول برای درج در مقالات و پایان نامه ها

آدرس صحیح و قابل قبول برای درج در مقالات و پایان نامه

در بخش تقدیر و تشکر (Acknowledgment) مقاله، لازم است جمله " این مطالعه با حمایت مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی تبریز و بعنوان طرح شماره ......... آن مرکز اجرا گردیده است و در مقالات انگليسي:
 This work was supported fully by Infectious and Tropical Diseases Research Center (Grant no.........),Tabriz University of Medical Sciences,tabriz,Iran
و اين مقاله منتج از  پايان نامه مقطع ... آقا/خانم.... با شماره  پايان نامه ... مي باشد  ,و در مقالات انگليسي :
This is a report of a database from PhD/MSc  thesis Of Mr/Mrs. …. entitled .. …  registered in Tabriz university of medical sciences. "
 قید گردد.
در صفحه اول  و رو جلد پایان نامه منتج شده از طرح نام مرکز به عنوان محل اجرای طرح قید شود،لازم به ذكر است افيليشن مركز به آدرس زير مي باشد:
مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی تبریز
Infectious and Tropical Diseases Research Center,Tabriz University of Medical Sciences,tabriz,Iran

نوشته شده در   چهارشنبه 28 مهر 1395  ساعت  12:16   توسط   سمانه شیری
ویرایش شده در يکشنبه 12 شهريور 1396 ساعت 09:20 توسط سمانه شیری